دین آرامش بخش ما

رویای هزار ساله ی من! تعبیر شو...
  • خانه 

خوش طعم ترین چاشنی دنیا

13 اردیبهشت 1399 توسط شیدا صدیق «دین آرامشبخش»

کی فکرش را می کرد خواهر ته تغاری دوست داشتنی من که دست به سیاه و سفید نمی زد و فقط به فکر درس و مشق بود و البته مؤفق شد رتبه پانصد دانشگاه سراسری را بیاورد، بلافاصله بعد از ازدواج، اینقدر هنرمند و کدبانو از آب دربیاید.
میزهایی که برای ما می چیند پر از سلیقه و عشق و زیبایی هست.
آدم فکر میکند که چه غذای سخت و عجیب غریبی هست.
ولی معمولا وقتی خودش خیلی ساده و آسان دستورالعملش را می گوید، راحت به نظر می رسد.
البته چاشنی غذا هم بی تأثیر نیست! و چاشنی غذاهای او یک دنیا عشق و یک دنیا لبخند است.
خانم های کدبانو، عشق و محبت شما خوش طعم ترین چاشنی ایی هست که موقع آشپزی با قلب های مهربانتان به عزیزانتان هدیه می کنید.?

دین آرامشبخش ما
به قلم شیدا صدیق

https://golenarges18.kowsarblog.ir/



مواد مورد نیاز جهت تهیه کوزالاک مانتی:

نان یوفکا مثلثی یک بسته (این نان را هایپر مارکت ها دارند هم مستطیلی هم مثلثیش هست).
گوشت چرخ کرده صد گرم
پیاز یک عدد متوسط
جعفری تازه ساطوری شده پنجاه گرم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، ادویه گوشت، زردچوبه به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار دل‌خواه
ماست و بادمجون چهارقاشق غذاخوری
قارچ، فلفل دلمه در صورت تمایل


طرز تهیه غذای ترکیه‌ای کوزالاک مانتی:

اول پیاز را نگینی خرد می‌کنیم. در تابه روغن می‌ریزیم و پیازها را تفت می‌دهیم بعد ادویه گوشت و فلفل قرمز، زردچوبه را به پیازها اضافه کرده وکمی تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها رنگ باز کنند و بوی عطرشان فضای آشپزخانه را پر کنه.
ولی در این غذا دقت کنید ادویه‌ها را زیاد تفت ندهید.

گوشت چرخ‌کرده را به پیازها اضافه کرده و سر تابه را چند دقیقه‌ای می‌گذاریم و زمان می‌دهیم تا گوشت نیم‌پز شود. در این مرحله با به‌هم زدن مواد درون تابه کمک می‌کنیم تا گوشت سرخ شود و از حالت خامی خارج شود.
حالا نوبت رنگ‌دادن به سس کوزالاک مانتی فرا می‌رسد. رب‌گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می‌کنیم و به‌هم می‌زنیم تا سس گوشتی ما را خوش‌رنگ و جذاب کند. این مرحله کاملاً سلیقه‌ای است و شما می‌توانید آن را نیز حذف هم کنید.
اضافه کردن قارچ یا فلفل دلمه‌ای، سر تابه را گذاشته و کمی آب به سس اضافه می‌کنیم تا مواد حسابی با هم بپزند یا اصطلاحاً جا بیوفتند. ده تا پانزده دقیقه که سپری شد نمک را به میزان دل‌خواه به سس اضافه می‌کنیم. به‌همین راحتی سس گوشتی بی‌نظیر ما آماده شده، حالا به سراغ نان یوفکا می‌رویم.
نان کوزالانک مانتی
نان‌های مثلثی یوفکا را با کمک قیچی از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. حالا با کمک نی، خودکار، سیخ کوچک یا هر وسیله لوله‌ای شکلی که در دسترس دارید از قسمت انتهای مثلث‌ها شروع به لوله کردن نان می‌کنیم. نکته: تقریباً به دو تا سه سانتی متر سر مثلث که رسیدید به کمک انگشت یا برس مقداری آب روی نان بزنید و رول کردن را ادامه دهید. این کار باعث می‌شود تا رول‌های ما به خوبی به هم بچسبند و در زمان سرخ کردن باز نشوند. این کار را تا آخر ادامه می‌دهیم و تمام نان‌ها را رول می‌کنیم. نکته: در این مرحله سرعت عمل به خرج دهید چون نان یوفکا در مجاورت با هوا زود خشک و شکننده می‌شود.
لول کردن نان -طرز تهیه غذای ترکیه ای
بعد از رول کردن نان‌ها، در ظرف مناسبی روغن سرخ‌کردنی را می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا روغن داغ شود. رول‌ها را یکی یکی در روغن غوطه‌ور شده سرخ می‌کنیم. نکته: دقت داشته باشید وقتی روغن به دمای مطلوب شما رسید حرارت را کم کنید زیرا نان‌یوفکا به خاطر نازک بودنش خیلی زود می‌سوزد و شکل و بوی بدی می‌گیرد.
سرخ کردن نان -کوزالاک مانتی
رول‌های سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
کوزالاک مانتی-طرز تهیه غذای ترکیه ای
مرحله سرو فرا رسیده، حالا رول‌ها را به دور ظرف مرتب می‌چنیم و از مخلوط سس گوشتی در مرکز ظرف می‌ریزیم، مقداری ماست بادمجان روی گوشت‌ها ریخته و جعفری ساطوری شده را نیز روی ماست می‌ریزیم. این مراحل را تا آخر ادامه می‌دهیم.

نکته: اضافه کردن ماست بادمجون در اصول تهیه اولیه این غذا است اما اگر شما تمایل به استفاده نداشتید می‌توانید از ماست‌موسیر یا حتی ماست چکیده ساده نیز استفاده کنید.
غذای خوشمزه ترکیه‌ای ما به‌همین راحتی به پایان رسید، رول‌ها را به سس جادوی آغشته کنید و نوش جان.

1588351196k_pic_7a0c7a0f-e32b-42e0-8399-746269630e11.jpg

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 14 نظر

آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(12)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
12 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)

کلیدواژه ها: ،انرژی مثبت افطاری متنوع تازه عروس ها بخوانند غذای ترکیه ای غذای خوشمزه و سریع کوزالاک مانتی

موضوعات: سبک زندگی لینک ثابت

نظر از: محمد شیرین زاده [بازدید کننده] 
  • http://m-bibak.blogfa.com>
محمد شیرین زاده

درود

1399/02/16 @ 05:44
پاسخ از: شیدا صدیق «دین آرامشبخش» [عضو] 
  • دین آرامش بخش ما
5 stars

سلام و درود

1399/02/16 @ 05:54
نظر از: ... [عضو] 
  • ...
...
5 stars

پس من به خودم امیدوار باشم درباره کدبانوگری:)

1399/02/14 @ 22:42
پاسخ از: شیدا صدیق «دین آرامشبخش» [عضو] 
  • دین آرامش بخش ما
5 stars

آره عزیزم امیدوار باش درست میشی یواش یواش….ما هیچکدوم مجردیمون کار نمی کردیم دنبال درس و مشق بودیم ولی الان خداروشکر همه چی رو حسااابی یاد گرفتیم

1399/02/14 @ 23:21
نظر از: طوباي محبت [عضو] 
  • شكوفه لبخند
  • طوباي محبت
5 stars

باید بگم احسنت به مادرتون که دختران به این هنرمندی و بامحبتی تربیت کرده و آفرین به لقمه حلال پدر.
معلومه که خواهرت هم مثل خودت باهوش و همه فن حریفه شیدا جان.
گاهی فکر می‌کنیم ته‌تغاری‌ها از پس کارها برنمیان ولی ما رو شگفت زده می‌کنن:)
قشنگ بود هم متن و هم دستور آشپزی. ان‌شاالله که فرصتی پیش بیاد درستش کنم.
ابتکار جالبی بود.
چقدر خواهر جان ذوق کرده این متن رو خونده. گاهی میشه اطرافیان رو با یک کار ساده سر وجد و ذوق آورد… آفرین شیدا جانم.

1399/02/14 @ 10:30
پاسخ از: شیدا صدیق «دین آرامشبخش» [عضو] 
  • دین آرامش بخش ما
5 stars

ممنون طوبی جون عزیزم
آره خواهر عزیزم خیلی خوشحال شده و تو پیامرسانم از من تشکر کرده که در اصل من باید ازش تشکر می کردم ولی خیلی دوست داشت بیاد اینجا نظر بده ولی گفت نمی تونه و کد امنیتی نمی آد براش ….حتی از صفحه اسکرین شات گرفت برام فرستاد چندین نفر دیگه هم همین مسأله رو گفتند درباره نظردهی ها و بعضی از دوستانم هم از صفحه تظردهی عکس گرفتند و یرام فرستادند که اصلا کد امنیتی نوشته نمیاد براشون
نمیدونم مشکل چیه (البته برای همه ایطور نیست ولی چندین نفر بهم گفتند که نمیشه نظر بدن)
حتی من اسکرین شات رو برای مسئول کوثربلاگ فرستادم که بررسی بفرمایند مشکل چیه اما همچنان همونطوره…

از محبتت ممنونم شما لطف دارید دوست خوبم

1399/02/14 @ 11:27
نظر از: مهتاب [بازدید کننده] 
  • http://najhlestan.kowsarbloj.ir>
مهتاب
5 stars

خلاقیت جالبی به کار بردید و آموزش غذا را با عشق و محبت چاشنی مطلب زیبا و سرشار از مهربانی‌تان نمودید

موفق باشی التماس دعا

1399/02/14 @ 03:23
پاسخ از: شیدا صدیق «دین آرامشبخش» [عضو] 
  • دین آرامش بخش ما
5 stars

ممنون مهتاب عزیزم
لطف دارید
بهترین ها نصیبت خواهر خوبم

1399/02/14 @ 04:03
نظر از: donya [بازدید کننده] 
  • http://www.bloodorange94.blogfa.com>
donya

درود عاااااالی بود گلم

سپاااااس ازحضور سبزت وابرازلطفت

شادباشی وسلامت وخوب

1399/02/13 @ 12:57
پاسخ از: شیدا صدیق «دین آرامشبخش» [عضو] 
  • دین آرامش بخش ما
5 stars

درود دنیای عزیزم عالی نگاه مهربون توئه
ممنون از دعاهای قشنگت منم برات سلامتی و شادی و آرامش را آرزو می کنم دوست گلم

1399/02/13 @ 13:03
نظر از: مشکات [بازدید کننده]
مشکات
5 stars

سلام و درود خیلی عالی نوشتید که عشق و انرژی. خوب خوش طعم ترین چاشنی دنیاست که هم غذا هم زندگی و خوش طعم میکنه
نکات قشنگی را لابه لای پست ها تون بیان می کنید
سپاس مهربانو

1399/02/13 @ 11:34
پاسخ از: شیدا صدیق «دین آرامشبخش» [عضو] 
  • دین آرامش بخش ما
5 stars

سلام عزیرم ممنونم زندگی تون سرشار از طعم خوش عشق و انرژی های مثبت
واقغا علاوه بر این غذاهای زمینی، روح آدم هم احتیاج به مائده های آسمونی و جملات مثبت داره. منم از حرفای شما و نکات قشنگی کع دوستا . میگن رزق های معنوی زیبایی دریافت می کنم.
اینکه آدم یه تنوعی هم تو شکل غذاهای تکراری بده خوبه…خلاصه ظاهر و باطن زندگیتون آیاد و زیبا. دعاگوییم و التماس دعا

1399/02/13 @ 11:41
نظر از: سینا [بازدید کننده] 
  • http://sinre313blagfa.com>
سینا
5 stars

بسیار عالی هم غذای روحی وهم جسمی ممنون

1399/02/13 @ 10:11
پاسخ از: شیدا صدیق «دین آرامشبخش» [عضو] 
  • دین آرامش بخش ما
5 stars

ممنونم لطف دارید

1399/02/13 @ 11:42


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دین آرامش بخش ما

خودت را تصور کن در یک محیط آرامش بخش، نشسته ای و به دور از قیل و قال های عالم، می خواهی جرعه، جرعه نور بنوشی از فنجان عشق. نگاهی به نوشته های زیر بینداز...شاید پیام انرژی مثبتی که قرار است به تو برسد، لای همین واژه ها بیابی... به قلم خودم نوشته ام و با دلگرمی به سوگند زیبای خداوند به قلم «ن والقلم و ما یسطرون» عاشقانه های معنوی ام را قلم زدم. تمام سعیم این بوده که پیامی از حضرت دوست باشد و لاغیر. زیرا این جمله قدیمی اول قصه ها، واقعا حقیقت دارد که: «غیر» از خدا! هیچکس نبود... سعدی چه زیبا می گوید: «هر چه گفتیم جز حکایت دوست در همه عمر از آن پشیمانیم»**************** (کپی بدون ذکر منبع، جایز نیست)

آخرین مطالب

  • به آغوش گرمت نیاز دارم...
  • کنار چای تلخت دو حبه قند بگذار
  • شارژ روحی از جنس دریاچه
  • جذاب و دوست داشتنی شبیه «بیب بیب»
  • کاش نمی فهمیدم...
  • هیچکس دلش برایت تنگ نمی شود
  • لطفا به عطر من دست نزن!
  • قشنگ شدن جسمی و روحی
  • اصلا خوب نیست
  • بلدی کاری کنی خوشمزه بگذره؟!
  • عالیجناب! حالا چون شمائید...
  • مواظب خرده شیشه ها باش!
  • چقدر ازش خوشم می آمد
  • فال قهوه تلخ
  • دختر کوچولویی با چشمان بارانی
  • چرا به من کمک کردی؟!
  • مرگ یک بار! شیون یک بار!
  • ترسیم مثلث عشقی
  • شاید یک روز بفهمم...
  • حافظ! لطفا غزلت را عوض کن!!!
  • روانشناسی رنگها (چه رنگی را دوست داری)؟
  • عکسهای لایک خور اینستا
  • نذر عجیبی که به شدت جواب میدهد
  • انرژی مثبت
  • بلد نیستیم!
  • من هم کم مقصر نبودم!
  • راز خوشبختی واقعی!
  • "حلالم کن" کافی نیست!
  • تکنیک های جذاب همسرداری!
  • ببخشید! منظوری نداشتم!
  • "سنگ رو یخ شدن" هم حدی دارد!
  • میخواهم این راز درگوشی را فاش کنم!
  • تو یک نفر!
  • جمع کن با این دختر تربیت کردنت!
  • مهم های نا مهم! نا مهم های مهم!
  • پنج دقیقه زیاد است؟!
  • خودت شعرت را بساز!
  • انگشتر سحرآمیز را دستت کن!
  • آیا هنوز چشمان الناز، غمگین است؟!
  • منعطف و سازگار مثل پتیر پیتزای کش دار
  • این دیگر اصلا منصفانه نیست!
  • خوش طعم ترین چاشنی دنیا
  • همین دلخوشی های کوچولو را هم از آدم می گیرند!
  • سیاست زنانه داشتن!
  • من زن پر توقعی نیستم!
  • یعنی این لیلی مهره مار داره؟!
  • گوشواره فیروزه ای هدیه یک عاشق خجالتی!
  • حقیقت آرام سازی ذهن و مراقبه
  • داستانی عجیب برای شروع تحول مثبت
  • شد، شد! نشد، نشد!!!

جستجو

آرشیوها

  • خرداد 1399 (19)
  • اردیبهشت 1399 (35)
  • فروردین 1399 (15)
  • اسفند 1398 (19)
  • دی 1398 (5)
  • آذر 1398 (5)
  • آبان 1398 (5)
  • مهر 1398 (9)
  • شهریور 1398 (7)
  • مرداد 1398 (23)
  • تیر 1398 (24)
  • خرداد 1398 (32)
  • بیشتر...
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس