تو یک نفر!
♥روزهای سرد و تیره و تاری بود. اوایل خیلی ترسیده بودیم. یک جورایی غافلگیر شده بودیم. هی سعی می کردیم خودمان را به بی خیالی بزنیم ولی نمی شد.
یک وقتایی به سرمان می زد که اصلا نکند همه چیز سر کاری باشد.
یک وقتایی هم می رفتیم تو فاز جوک و خنده و کلیپ هایی که از خنده روده برمان می کرد.
تا می آمدیم بی خیال شویم از در و دیوار، خبرهای بد، هجوم می آورد. این در و دیوار، دایره گسترده ای دارد. از اخبار واقعی و مجازی بگیر تا خانواده و دوست و آشنا و فامیل و گروه ها و کانال ها و سایت های ریز و درشت…
یکدفعه تمام شرایط و برنامه های روزمره مان کنسل شد و زندگی شبیه فیلم های ترسناک خارجکی شد.
اما گذشت…دوباره بهار شد و حتی بهار هم در حال گذشتن است.
زمستان سیاه رفت و دوباره شقایق وحشی در آمد.
و من شعر قدیمی سهراب که تا شقایق هست زندگی باید کرد را در زندگی واقعی، درک کردم.
و حالا هنوز در مرحله اخبار ضد و نقیض سیر می کنیم.
یکی می گوید تمام شده است.
یکی می گوید اوج دیگری در راه است.
دیگری می گوید این تازه مقدمه ای است برای پاییز سال بعد…
ویروس های فراوانی در این دنیای موقتی و أسفل السافلین ممکن است در کمین ما باشد.
ویروس نامردی، ویروس غصه، ویروس ظلم و ستم، ویروس بی عاطفگی، ویروس خودخواهی، ویروس حرص و طمع، ویروس آزار رساندن، ویروس کلک و تزویر، ویروس اتفاقات ریز و درشت…
و ما در این عالم به شدت آسیب پذیریم.
اما شقایق های نرم و نازک آسیب پذیر هم در دل این عالم پر آشوب، هر سال دوباره می آیند تا به ما بگویند:
نگران نباش! هر چه هست تو خالقی داری که هوایت را دارد.
فنایی در کار نیست.
پایان زندگی تراژدی نیست.
حتی مرگ هم پایان تو نیست.
چایت را بنوش. بگذار بخار کیک گرم محبت، یک دور همی شاد را برایت رقم بزند.
می دانم زندگی و حتی اطرافیان همیشه منصفانه رفتار نمی کنند.
اما تو یک نفر، خوب باش!
تو ویروس شدن را یاد نگیر!
نگذار به قلب خوش ذات و پر از عشق تو هم ویروس سیاه “بد شدن” سرایت کند.
می گویند بدجوری مسری است.
اشکهایت را یواشکی پاک کن و بگذار شقایق زیبا و آرامش بخش زندگی اطرافیانت باشی.
دین آرامشبخش ما
به قلم شیدا صدیق
https://golenarges18.kowsarblog.ir/
روش تهیه کیک دبل چاکلت:
اول قابلمه خالی را روی گاز می گذاریم که گرم شه. دم کنی هم روش میذاریم. بعد قالب کیک را چرب می کنیم و مواد کیک که در پایین براتون توضیح میدم چه موادی را با قالب کیک میگذاریم تو قابلمه درشو می بندیم با دم کنی تا آماده شه و حالا مراحل تهیه مواد کیک:
مواد لازم:
روغن مایع 1 پ
شکر ریز ۱ پ
شیر 1/2
پودر کاکائو 1/2 پ
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱پیمانه
بکینگ پودر. ۲ قاشق چایخوری
وانیل مقداری نصف قاشق چایخوری
در صورت تمایل نسکافه ۱قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا شیر و شکر را با همزن چند دقیقه می زنیم تا شکر کاملا با شیر حل بشه بعد پودر کاکائو و نسکافه و روغن مایع را اضافه می کنیم و اونقدر می ریزیم تا سس لطیف و یکدستی بشه. تقریبا 8 قاشق غذا خوری از سس را بر می داریم و کنار می گذاریم.
حالا تخم مرغ ها را با وانیل به بقیه سس شکلاتی اضافه می کنیم و خوب می زنیم آرد و بکینگ رو به مایع اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن می زنیم.
( اگه بیش از حد بزنید، کیک پف خوبی نخواهد کرد) و تو قالب می ریزیم.
این کیک جزو کیک های تر محسوب میشه و کیکی هست که سس از خود موادش درست میشه و بسیار طعم عالی ایی داره . آرد و بکینگ را فقط در حد مخلوط شدن بزنید چون زیاد بزنید بافت کیک سفت میشه
بقیه شو دیگه همون اول براتون گفتم.
این مواد را با قالب تو قابلمه که از قبل گرم کرده بودیم میگذاریم و به مدت یک ساعت با حرارت ملایم می گذاریم تا آماده شود. دم کنی حتما باید باشه و تو این مدت اصلا در قابلمه رو برندارین.بعد سیخ چوبی بهش میزنیم اگه تمیز بیرون اومد، آماده است اگه نه که باید بیشتر بمونه.
نوش جون?