بلدی کاری کنی خوشمزه بگذره؟!
«همه چی خوشمزه می گذره»؟!
و جواب های مختلف:
-نه بابا تلخ تلخ، انقدر روابط تیره و تاره که دل و دماغ هیچی رو ندارم! دلم حسابی گرفته! دلم می خواد بشینم به حال خودم زار زار گریه کنم!
اگه بخوام مزه شو توصیف کنم شاید بشه گفت مثل یه شکلات تلخ نود درصد!
نه اون که باز خوبه! تلخ مثل شوکران!
-بله که خوشمزه می گذره، همه چی عاشقونه و شیرین وخوش طعم هست مثل یک شیرینی تر لذتبخش!
-نه! هر کی به من میرسه از اخلاق خوبم سوء استفاده می کنه. حیف اینهمه زحمات و خوبی های من که کسی قدرشو نمیدونه! دیگه شورشو در آوردن. خوشمزه نیست! شور شور و غیر قابل تحمل!
-خسته شدم! همه چی راکد و بی معنی و بی نمکه… انقدر بیمزه و بی نمک که دیگه برام تکراری شده! روزها پشت سر هم می گذرن و همه شبیه هم! خب که چی؟! واقعا بیمزه و بی نمک می گذره!
راستی طعم زندگی تو چیست؟
توانسته ای از ترکیب مزه ها یک غذای خوش طعم برای روحت بسازی؟!
پی نوشت:
این جمله تبلیغاتی دلنشین است:
«خوشمزه می گذره»! و باید هم خوشمزه بگذره! وگرنه یواش یواش ذائقه ات به خوراک بد عادت می کند و این حق تو نیست!
در هر شرایطی که هستی به دوروبرت نگاهی بینداز و فکر کن با همین ها که در اختیارت هست چگونه می توانی معجون خوش طعم آرامش بخشی بسازی!
اخم هایت را باز کن! به قول حافظ:
«چو قسمت ازلی بی حضور ما بستند
چو اندکی نه به وقف رضاست خرده مگیر»!
دین آرامشبخش ما
به قلم شیدا صدیق
https://golenarges18.kowsarblog.ir/
(راستی! همیشه که لازم نیست همه چی شیرین باشه.مگه نه؟!
گاهی با طعم های دیگه هم میشه زندگی رو خوشمزه گذراند) مثل این:
طرز تهیه پنه آلفردو:
سینه مرغ را مربع، مربع برش میدیم، با شعله زیاد تفت میدیم تا آب نندازه بعد میگذاریم کنار.
قارچ را خرد میکنیم با روغن و کره و حرارت بالا تفت میدیم می گذاریم کنار.
دو حبه سیر را در همان تابه تفت میدیم.
خامه را در شیر سرد حل می کنیم و آن را به سیر تفت داده شده اضافه می کنیم
و اجازه میدیم چند دقیقه روی حرارت بماند تا به جوش بیاد.
بعد که شروع به جوشیدن کرد، پنیر پارمیزان(اگه نداشتید، پنیر پیتزا هم میشه) اضافه میکنید و نمک و فلفل هم بهش می زنید تا طعمدار بشه وقتی این سس یعنی سس آلفردو شروع به جوشیدن کرد اون قارچ ها را هم بهش اضافه کنید.
حالا یک بسته پانصد گرمی پاستای پنه(حتما باید شکلش اریب یعنی پنه باشه) را در آب جوش میندازید و بعد از ده دقیقه که نرم شد آبکش میکنید و کمی آب سرد روش میریزید.
حالا این پاستا را با سس آلفردو با قارچ و مرغ حسابی با هم مخلوط می کنید.
یا می تونید آخر سر، سس را روی پاستا بریزید. برای تزئین کمی جعفری یا گوجه گیلاسی استفاده کنید.
(خامه,7 قاشق غذا خوری پر و شیر بیشتر از نصف لیوان، بدون قارچ هم میشه)
نوش جون
تنتون سالم
قلبتون شاد